Четвер, 25.04.2024, 15:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Яблуницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Головна » 2016 » Січень » 2 » 2016 рік - рік червоної вогняної Мавпи
19:31
2016 рік - рік червоної вогняної Мавпи

Люди звикли, що кожен рік в царювання приступає одна із зодіакальних тварин. У 2016 році правителькою часу буде Мавпа. Тварина ця дуже цікава і неординарна. Можна з точністю сподіватися, що життя кожної людини зміниться до невпізнання. Багато в подіях залежить від того, який кодір Мавпи? В даний час колірним відтінком Мавпи буде червоний колір. Такий відтінок вносить ще більші інтриги в долі людей.
Ну що ж, чекаємо 8 лютого з нетерпінням і проводжаємо володарку 2015 року - Козу, а з радістю зустрічаємо володарку зазначеного часу - червону Мавпу.
Тварина 2016 року є унікальною по своїй натурі, вона володіє чудовою інтуїцією, тому багато життєвих події будуть доленосними. Всім відомо, що відмінну інтуїцію мають жінки, тому представницям прекрасної половини людства буде везти більше, ніж  чоловікам. Все це пояснюється просто, жінки завжди включать свій розум і обдумують ту чи іншу ситуацію, а чоловіки все рубають з плеча. Мавпа поважає екстремальних людей, але їм вона любить підносити різні перешкоди і перепони.
Вже всім відомо, що 2016 рік - буде роком незвичайної червоної вогняної Мавпи, а це означає, що людству необхідно підготуватися до подій, які моментально можуть перевернути всю життєву долю. Тварина поважає людей, які люблять працю, вона обов'язково допоможе кожному просунутися по кар'єрних сходах, але і людині необхідно докладати для реалізації своїх планів посилену працю. Вдало можна змінювати місце роботи, але не завжди нова служба виявиться такою вже позитивною, як це мріється.
Дуже важливо знати, якого кольору рік Мавпи буде? 2016 рік червоного кольору, значить необхідно приготуватися до того, що життєві ситуації будуть складатися по-різному. Мавпа багата на сюрпризи і не завжди такі нововведення будуть позитивними. Тварина любить посилати на людину різні труднощі, а потім милуватися, як остання виплутується з невизначених ситуацій.
2016 рік червоної вогняної Мавпи обіцяє для любителів подорожей чимало позитивних життєвих моментів. Пухнастий звір обожнює екзотичні країни, він активно тягнеться до всього нового і непізнаного. Людині, яка відправитися на відпочинок в незвичайні місця, обов'язково запам'ятається на довгі роки такий відпочинок. Мавпа є сімейною твариною, тому подорожувати і відпочивати рекомендується спільно зі своїми другими половинками і всіма дітьми.
Коли настає рік Мавпи 2016, колір впливає і на ту обставину, яку часом очікується в плані матеріального благополуччя. Червоний колір, у даному випадку, означає те, що часовий проміжок буде сприятливим для тих, хто хоче підвищити своє справжнє матеріальне благополуччя за рахунок власних зусиль. Особлива перевага віддається тим, хто зайнятий на роботі фізичними обов'язками. Не допоможе Мавпа тим, хто прагне досягти грошового достатку кримінальними або обманними шляхами. Важливо пам'ятати, незважаючи на те, що Мавпа любить жартувати над людством, сама ж вона не сприймає жартів від інших. Тому все, що буде досягнуто обманним шляхом, обов'язково перетворитися в прах. Люди, які досягають багато чого за рахунок обману інших людей, отримають всі свої підступи собі назад. А ось індивідуальні підприємці можуть сподіватися на удачу та достаток. Але найбільше пощастить людям, чия робоча діяльність пов'язана з творчістю, конструкторством і винахідливістю.

Переглядів: 320 | Додав: Todoruk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Час
Наш Канал
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар України
Вхід на сайт
Пошук
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz