П`ятниця, 29.03.2024, 03:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Яблуницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Головна » 2015 » Січень » 2 » Близько тисячі дітей зі східних та південних областей України зустрінуть різдвяні свята на Івано-Франківщині
21:04
Близько тисячі дітей зі східних та південних областей України зустрінуть різдвяні свята на Івано-Франківщині
3-10 січня в рамках благодійної акції «Різдво в Карпатах» дітки із Донецької, Луганської, Харківської, Миколаївської, Херсонської областей відвідають Івано-Франківщину. На Прикарпатті разом із сім’ями місцевих мешканців вони святкуватимуть Різдво Христове, відпочиватимуть, ознайомляться з притаманними нашому регіону національними традиціями та візьмуть участь в низці культурно-мистецьких заходів.

Основна мета акції, як відзначає голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук, засвідчити єдність українців, показати, що Схід і Захід знаходяться по одну сторону барикад, подарувати діткам новорічно-різдвяну казку й познайомити їх із багатим на традиції Прикарпаттям.

«Показово, що наші гості проживатимуть не в санаторіях чи готелях, а в особистих помешканнях жителів області. Такий формат було обрано свідомо, адже саме безпосереднє спілкування між мешканцями різних частин України сприятиме єднанню нашого народу. Ми розповідатимемо та показуватимемо діткам притаманні нам звичаї та традиції, можливо якісь переймемо у них. – розповідає Олег Гончарук. – Найголовнішим є те, щоби гості побачили й відчули тут нашу любов, отримали підтримку. Акція «Різдво в Карпатах» покликана створити умови для створення ще більш тісних зв`язків та дружби між жителями різних областей України».

У рамках підготовки до акції сьогодні, 2 січня, в обласній державній адміністрації під керівництвом голови ОДА Олега Гончарука відбулася нарада щодо організації прийняття на відпочинок дітей із Східних областей України. Участь у ній взяли т.в.о. заступників голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк та Володимир Кушнір, керівник апарату облдержадміністрації Руслан Панасюк, керівники департаментів і управлінь.

Було розглянуто ряд організаційних питань задля забезпечення відповідних умов зустрічі, перевезення, поселення та проживання гостей Прикарпаття, проведення запланованих культурно-мистецьких заходів. Зокрема, було призначено відповідальних осіб від керівництва обласної та районних державних адміністрацій, підготовлено маршрути пересування до місця проживання, обговорено питання супроводу автобусів працівниками державтоінспекції.

Слід відзначити, що під час прибуття дітей до Івано-Франківська, 3 січня о 14.30, задля створення належних умов посадки дітей у автобуси, їх безпеки на Привокзальній площі відбудеться тимчасове перекриття автомобільного руху. Окрім того, голова облдержадміністрації доручив представникам силових структур посилити заходи з громадської безпеки задля унеможливлення створення позаштатних ситуацій.
Переглядів: 388 | Додав: school_yablounic | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Час
Наш Канал
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар України
Вхід на сайт
Пошук
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz