Четвер, 28.03.2024, 11:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Яблуницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Головна » 2016 » Лютий » 22 » Відбувся вебінар "ЗНО-2016"
09:38
Відбувся вебінар "ЗНО-2016"

16 лютого, на запрошення освітнього порталу «Педагогічна преса», відбувся вебінар за участю заступників директора Українського центру оцінювання якості освіти Наталії Юр та Ольги Стрелюк, які відповіли на актуальні запитання, що стосуються процедур реєстрації та проведення зовнішнього оцінювання у 2016 році.

Найбільше користувачів порталу цікавили процедури проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього оцінювання; як зареєструватися, якщо немає паспорта громадянина України; терміни опрацювання реєстраційних документів.

Ольга Стрелюк зауважила, що в 2016 році для всіх випускників загальноосвітніх навчальних закладів державна підсумкова атестація у формі зовнішнього незалежного оцінювання буде проведена з української мови, математики або історії України. Якщо особа не планує вступати до вищого навчального закладу, то може виконувати лише ті завдання сертифікаційної роботи, результати виконання яких будуть зараховуватися як оцінки за державну підсумкову атестацію. Відомості з результатами державної підсумкової атестації будуть надіслані до навчальних закладів не пізніше 31 травня.

Наталія Юр зазначила, що термін опрацювання реєстраційних документів становить 10 робочих днів з моменту отримання їх регіональними центрами оцінювання якості освіти. Найближчим часом на сайті Українського центру оцінювання якості освіти буде доступна опція, скориставшись якою, особа зможе дізнатися про стан опрацювання реєстраційних документів.

Реєстрація вважатиметься завершеною тоді, коли учасники зовнішнього незалежного оцінювання отримають індивідуальні конверти з сертифікатом, інформаційним бюлетенем та реєстраційним повідомленням. Індивідуальні конверти будуть надсилатися випускникам поточного року за адресами загальноосвітніх навчальних закладів, а випускникам минулих років та учням (слухачам, студентам) професійно-технічних, вищих навчальних закладів – за адресою, вказаною під час формування реєстраційної картки.

Фахівці Українського центру нагадали, що у разі відсутності паспорта громадянина України, особа може надати один з документів, що передбачений Порядком реєстрації осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти. У випадку, якщо випускник не має можливості надати документ, що посвідчує особу зі затвердженого переліку, необхідно звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Відповіді на інші запитання щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання можна знайти, переглянувши відео вебінару.

Український центр оцінювання якості освіти

Переглядів: 404 | Додав: Todoruk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Час
Наш Канал
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар України
Вхід на сайт
Пошук
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz