Четвер, 18.04.2024, 04:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Яблуницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Головна » 2014 » Листопад » 21 » “Тінь сонця” представить у Івано-Франківську оновлену програму “Їхали козаки”
18:37
“Тінь сонця” представить у Івано-Франківську оновлену програму “Їхали козаки”


23 листопада в Івано-Франківську відбудеться великий сольний концерт популярного українського гурту “Тінь Сонця”.

Музиканти гурту обіцяють зіграти старі і нові хіти. Море драйву та шаленої енергії, тільки позитивні емоції – усе це в оновленій програмі “Їхали козаки”.

Гурт виступить з оновленою програмою «Їхали Козаки». У ній будуть представлені пісні, що увійдуть у майбутній альбом, запланований на цю весну.

Також музиканти обіцяють здивувати шанувальників і вперше виконають кілька відомих народних творів у новому роковому звучанні. На концерті обов’язково пролунають улюблені хіти — «Козаки», «Ніколи не плач», «Козача могила», «Хрестини Вовкулаки».

Попри те, що «Тінь Сонця» обіцяють на концерті море драйву і шаленої енергії, гурт не може залишатись осторонь сучасної ситуації в країні і вважає, що найважливіше наше завдання — бути єдиними і докласти усіх зусиль, щоб захистити свою Батьківщину

Команда вже неодноразово виступає на благодійних заходах в підтримку українських військових, а лідер гурту Сергій Василюк дав чимало концертів для наших бійців як на вишколах, так і в зоні АТО.

Нещодавно «Тінь Сонця» влаштовували благодійний концерт у підтримку української армії. Усі зібрані кошти, а це майже 80 тисяч гривень, музиканти перерахували на потреби військових.

Концерт відбудеться о 19:00 у Народному домі «Просвіта», що знаходиться за адресою: вул. Грушевського, 18.

«Тінь Сонця» представляє унікальний в Україні та світі жанр heavy-folk або ж у народі – козацький рок. Група поєднує у звучанні своєї музики бандуру і скрипку з традиційним для рок-музики гітарним супроводом. Цікава й ідеологія гурту: в умовах глобалізованого сьогодення відроджується славетна українська минувшина, а напівзабута міфологія постає реальністю. Але найголовніше – це те, що команда позиціонує себе як послідовник якісної рок-музики зі змістовними текстами.

Заглядаючи в історію колективу, зазначимо, що особливу увагу він привернув до себе у 2007 році, коли в рамках презентації альбому «Полум’яна Рута» гурт зібрав понад тисячу відвідувачів на свій сольний концерт у Києві. Відтоді – вони бажані гості багатьох фестивалів та масових культурних подій.

Команда виступала на таких великих акціях, як відкриття фубольного матчу «Динамо» – «Шахтар» на НСК «Олімпійський» у 2013 році перед майже шістдесяти семи тисячною аудиторією, на святі Покрови у Києві на Михайлівській площі у 2011 році та святкуванні 750-річчя Львова на площі Ринок у 2006 році.

«Тінь Сонця» є постійним та багаторічним учасником найбільших українських мистецьких та музичних фестивалів: «Захід», «Рок-Січ», «Трипільске Коло», «Бандерштат», «Підкамінь», «Зашків», «Гайдамака.UA», «Стародавній Меджибіж», «Уніж», «Мазепа-фест», «Фортеця», «Вишиванка-фест» та інші. Неодноразово виступав у ролі хед-лайнера на цих фестах.

ІСТОРІЯ ГУРТУ

Офіційною датою народження групи вважається 13 червня 1999 року. Попри значний брак виступів у перші роки, вона живе саме відтоді, як був створений її перший тандем Сергій Василюк (вокал, бас) та Олексій Василюк (ударні). Після залучення у 2000-му році до «Тінь Сонця» гітариста Андрія Безреброго, справи вже йдуть жвавіше. А перший виступ київської групи відбувся у Житомирі на фестивалі «Новий Зоряний Дощ» на День Молоді у 2001-му році, щоправда лише у тандемі Сергія та Андрія. Підсумком трирічної діяльності групи став альбом «Святість Віри», робота над яким завершилася у березні 2002-го року. Тоді група грала альтернативно-романтичний рок.

Український волелюбний folk-metal чи то «козацький рок» як невід’ємна риса сучасного характеру «Тінь Сонця» зароджується наприкінці 2002-го року.
Переглядів: 354 | Додав: school_yablounic | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Час
Наш Канал
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар України
Вхід на сайт
Пошук
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz