П`ятниця, 19.04.2024, 14:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Яблуницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Головна » 2015 » Квітень » 09
Регіональними експертними групами завершено роботу з оцінювання завдань сертифікаційних робіт з української мови і літератури, виконуваних майбутніми абітурієнтами під час проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

На основі експертних оцінок результатів усіх учасників, які зазначили відповіді на завдання у своїх персональних кабінетах, Українським центром оцінювання якості освіти встановлено поріг «склав/не склав», що складає 35 тестових балів. Відтак 10,9 % осіб, які скористалися сервісом для визначення результату пробного зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, не подолали «поріг» і не отримають оцінку за рейтинговою шкалою 100 – 200 балів.

Звертаємо увагу на те, що результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не можна використовувати для прогнозування результатів ЗНО під час основної та додаткової сесій.

Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання розміщені в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО.
Переглядів: 363 | Додав: school_yablounic | Дата: 09.04.2015 | Коментарі (0)



Від усього серця щиро вітаємо із найсвітлішим весняним святом – Великоднем! Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно.

З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. То ж направимо наші молитви на добрі справи і світлі помисли. Вітаючи Вас із світлим Воскресінням Христовим, щиро бажаємо добра, радості, благополуччя, миру і спокою в душі, Божого благословення.

Хай в цей день здійсняться всі Ваші мрії і бажання, усі добрі задуми і справи. Хай Боже благословіння ніколи не покидає Вас і Ваших рідних. Христос воскрес! Воістину воскрес!

З найкращими побажаннями колектив Яблуницької ЗОШ І-ІІІ ступенів
Переглядів: 401 | Додав: school_yablounic | Дата: 09.04.2015 | Коментарі (0)



Великдень, Пасха, Христове Воскресіння. Так називають свято, що відображає звершення найзаповітнішої мрії людства — подолання смерті. У словосполученні «Великий День» лунає відгомін міфів та вірувань давніх індусів, єгиптян, греків, римлян, слов'ян та інших народів, що втілювали ідею вічного життя в образах Вішну, Озіріса, Фенікса, бога Сонця...

Вибраний Богом єврейський народ, з-поміж якого мав прийти Спаситель, найбільшим, встановленим пророком Мойсеєм, святом вважали Пасху. Вона знаменувала перехід обраного людського племені з рабства у вільне життя на дарованій Всевишнім землі. Назва свята дійшла й до нас, однак наповнилась новим змістом. Ісус Христос через добровільну смерть і воскресіння звершив перехід для всього людства і кожної людини зокрема з рабства смерті до вічного життя. Тому Пасха стала святом найбільшої буттєвої радості — відчуття єдності з усім світом і з Живим Богом.

Людство відзначає цей день уже тисячі років. Тож дібрало чимало способів вшанування Воскреслого Христа, що сформувалися у традиції та звичаї. Багатий на них і Карпатський край.

Основна ознака тутешнього Великодня — писанка, яка в своїй символіці поєднала давнину дох ... Читати далі »
Переглядів: 466 | Додав: school_yablounic | Дата: 09.04.2015 | Коментарі (0)

Час
Наш Канал
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар України
Вхід на сайт
Пошук
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz