Неділя, 28.04.2024, 21:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Яблуницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Головна » Архів матеріалів
Комерційні організації проводять заходи, під час яких висвітлюють специфіку тестів та особливості організації зовнішнього незалежного оцінювання.

Український центр оцінювання якості освіти заявляє, що не має відношення до проведення подібних заходів та не гарантує достовірність інформації, яка оприлюднюється.

Офіційні коментарі щодо організації та проведення зовнішнього оцінювання уповноважені надавати директор, заступники директора, працівники відділу інформації та комунікації з громадськістю Українського центру оцінювання якості освіти.
Переглядів: 300 | Додав: school_yablounic | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)



День святого Миколая (також Свято святого Миколая, у народі — День Миколи, Зимовий Миколай) — це день святкування та вшанування пам'яті Святого Миколая у католиків та православних. Ті церкви, які дотримуються юліанського календаря, відзначають свято 19 грудня за новим стилем (у 20-21 століттях), а ті, що дотримуються григоріанського календаря — 6 грудня.

В католицьких країнах и Західній Україні, за традицією, в цей день батьки вночі кладуть дітям подарунки під подушки, зберігаючи у таємниці свою причетність до подарунків, для того, щоб діти вірили у чудо, звершуване святим Миколаєм і вчилися милосердя в святого.

В пам'ять про милосердя святого Миколая, в цей день відзначається Міжнародний день допомоги бідним.
Переглядів: 481 | Додав: school_yablounic | Дата: 18.12.2014 | Коментарі (0)

16 грудня відділом оперативної поліграфії Українського центру оцінювання якості освіти розпочато друк тестів для проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2015 року.
Переглядів: 403 | Додав: school_yablounic | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Нормативні документи» розміщено наказ Міністерства освіти і науки України від 16 грудня 2014 року № 1475 «Про затвердження Календарного плану проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, для осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2015 році».

З даним наказом можна ознайомитись на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Нормативні документи» або у розділі Каталог файлів нашого сайту.
Переглядів: 365 | Додав: school_yablounic | Дата: 17.12.2014 | Коментарі (0)

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Нормативні документи» розміщено наказ Українського центру оцінювання якості освіти від 09 грудня 2014 року «Про проведення реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2015 року».

З даним наказом можна ознайомитись на сайті Українського центру оцінювання якості освіти у розділі «Нормативні документи» або у розділі Каталог файлів нашого сайту.
Переглядів: 379 | Додав: school_yablounic | Дата: 11.12.2014 | Коментарі (0)



10 грудня шанувальники найпопулярнішої гри у світі відзначають Всесвітній день футболу. Організація Об'єднаних Націй ухвалила рішення про появу свята у зв'язку з постійно зростаючим інтересом людей різного віку й різних національностей до цієї захоплюючої гри.


За даними істориків, у футбол грали ще в Стародавньому Китаї. Перші згадки про цю гру датуються другим тисячоліттям до нашої ери. Тоді футбол називався «цу чю» (у перекладі — «штовхати ногою»). Точний час появи футболу неможливо встановити, оскільки «цу чю» був лише попередником нинішнього футболу, як і саксонська гра з м'ячем, яка була популярна у 8 столітті нашої ери.



Однак сучасним поціновувачам «гри мільйонів» абсолютно все одно, к ... Читати далі »

Переглядів: 359 | Додав: school_yablounic | Дата: 10.12.2014 | Коментарі (0)



У далекому 1950 році Генеральна Асамблея ООН запропонувала усім державам святкувати 10 грудня як День прав людини, бо саме в цей день в 1948 році цією ж організацією було прийнято

Загальну декларацію прав людини. У цьому документі задекларовано наступні принципи: рівність людей: усі люди народжуються вільними та рівними в правах, незалежно від раси, кольору шкіри, статі, мови, релігії тощо; право кожного на життя, свободу та особисту недоторканість; заборона рабства и работоргівли; заборона катувань або жорстокого поводження; право кожного на правосуб’єктність; рівність усіх перед законом; право на звернення до суду; заборона самовільних арештів; презумпція невинності та заборона зворотної сили карного закону; право на свободу пересувань та вибір місця мешкання; право на громадянство; право на шлюб; право володіти майном; право на свободу переконань; право на мирні збори; право на участь в управлінні громадськими та державними справами; право на працю тощо.

Загальна декларація прав людини спонукала людство до розробки та укладення численних конвенцій, декларацій та протоколів з прав людини: у 1948 г. було ухвалено Конвенцію про попередження злочину геноц ... Читати далі »
Переглядів: 390 | Додав: school_yablounic | Дата: 10.12.2014 | Коментарі (0)

Сьогодні до Івано-Франківська привезуть основну ялинку міста з с. Вишнівці Надвірнянського району.

Ялинка, яка прикрасить Вічевий майдан на Новорічно-Різдвяні свята, росла неподалік, на відстані близько 20 м, біля головної ялинки країни, яку в суботу відправили до Києва.

«Івано-Франківська ялинка буде заввишки близько 22 м, встановлюватимуть її або сьогодні наприкінці дня, або ж у вівторок зранку. Сьогодні комунальники уже встановили опору для головної ялинки міста. Орієнтовно протягом трьох днів ялинку доточуватимуть додатковими гілками. Потім ДП «Міськсвітло» буде встановлювати освітлення, цього року комунальники обіцяють нові елементи в ілюмінації. Якщо минулого року прикраси на ялинці були синьо-жовтого кольору, то в цьому році переважатимуть іграшки синього і срібного кольору. Також з минулого року збережені синьо-жовті бантики, які прикрашали новорічну ялинку і вони також будуть на цьогорічній основній ялинці міста», – зауважив директор Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак.
Переглядів: 391 | Додав: school_yablounic | Дата: 08.12.2014 | Коментарі (0)

Міністерство освіти і науки інформує, що Колегією Міністерства схвалені зміни до окремих навчальних програм для 4 класу

Детальніше на : http://mon.gov.ua/ua/activity/education/56/692/educational_programs/1418040818/
Переглядів: 391 | Додав: school_yablounic | Дата: 08.12.2014 | Коментарі (0)

Дерево встановлять на Софіївській площі, де цього року пройдуть головні Новорічні і Різдвяні свята.

До Києва доставили головний символ Нового року - живу 24-метрову 12-тонну пухнасту ялицю, яку подарувала столиці влада Івано-Франківська. Про це повідомив організатор новорічного свята Ігор Добруцький.

7 грудня увечері фура прибула на Софіївську площу. Ялинка переночувала в причепі, а вже вранці почався її монтаж.

Дерево встановлять на Софіївській площі, де цього року пройдуть головні Новорічні і Різдвяні свята. На прикрасу ялинки витратять тиждень, а вже 19 грудня, у день святого Миколая, вона запалить свої вогні.

«Ялинка - красуня! Такої Київ не бачив щонайменше 23 роки. Дорогою минулося без пригод. А везли ми її повільно - дорога слизька, а вантаж дуже великий і цінний», - зазначив Добруцький.

«Ми підготували спеціальну конструкцію-склянку з металу і бетону вагою понад 60 тонн, в якій буде надійно закріплено ялинку. Під деревом буде крижана гірка для дітей. Прикрашати ялинку будемо тиждень: три дні піде, аби повісити всі іграшки, адже їх буде більш ніж три тисячі. Щонайменше один день займе установка верхівки і всієї святкової ілюмінації», - розповіла куратор проекту Надія Тутенко.

Коштує така ялинка від 7 до 11 тис. грн, а виросла вона в лісгоспі Надвірнянського району, неподалік села Вишневці.

Нагадаємо, раніше головну ялинку країни традиційно встановлювали на Майдані Незалежності у ... Читати далі »
Переглядів: 357 | Додав: school_yablounic | Дата: 08.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 50 51 »
Час
Наш Канал
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар України
Вхід на сайт
Пошук
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz