П`ятниця, 29.03.2024, 14:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Яблуницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Головна » 2015 » Вересень » 02


Шановні педагоги, дорогі учні!

Щиро вітаємо з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Бажаємо усім школярам, на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.

Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!

Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!
Переглядів: 731 | Додав: school_yablounic | Дата: 02.09.2015 | Коментарі (0)



Ось і закінчилося ще одне сповнене веселощів і радості літо. Якби не впертий календар, то ми б не повірили в це, адже зелень на деревах ще така свіжа, а небо таке пронизливо синє й високе.

Хоч як не жаль розлучатися з веселим літечко, ми переконані, що кожен із нас чекав початку навчання як великого свята. Адже цей знаменний день дарує нові зустрічі друзям, відкриває нові шляхи і народжує нові мрії.

І наша школа з радістю відчинила двері і учням, і батькам, і гостям.

Завітали на свято у нашу школу виконуючий обов’язки начальника управління освіти м. Яремче Онутчак Іван Васильович, сільський голова Тимофій Василь Васильович, о. Іван, о. Володимир.

Свято першого дзвоника за традицією було відкрито директором школи Молдавчук Марією Василівною.

Найбільша увага приділялася найменшим школярам - першокласникам.

Королева знань запросила всіх у свою країну, у якій панує творчість, море розваг і знання, що поведуть у даль, понесуть у вись, народять мрії і здійснять бажання.

Усе починається із першого дзвоника шкільного –
Наука, дружба, мрія – все в житті,
Так хай для всіх він голосно лунає ... Читати далі »
Переглядів: 380 | Додав: school_yablounic | Дата: 02.09.2015 | Коментарі (0)



День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першоклашки з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань, а новоспечені студенти вперше вступають у доросле життя. Учні шкіл, технікумів, коледжів, вузів, подорослішали за літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули. Батьки, бабусі й дідусі проводжають своїх дітей та онуків у новий навчальний рік, де їх зустрічають вчителі та викладачі — люди, які ведуть їх до вершин знань. Та й у всіх інших є близькі або друзі, для яких свято День знань — подія актуальна та урочиста.

До речі, початок навчального року припадає на 1 вересня лише в кількох державах — це в основному країни колишнього СРСР (Україна, Білорусь, Московія, Казахстан, Молдова, Туркменістан, Вірменія, Прибалтика), а також Чехія і деякі інші країни Європи. В Італії цей день приходиться на 1 жовтня. У ряді країн немає єдиного для всіх закладів дня початку навчального року. Так відбувається, наприклад, у Німеччині, Іспанії та Франції. У США літні канікули закінчуються у другій половині серпня. А японські школи i ВУЗи й зовсім відкривають свої двері в перший день квітня!
... Читати далі »
Переглядів: 360 | Додав: school_yablounic | Дата: 02.09.2015 | Коментарі (0)

Час
Наш Канал
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар України
Вхід на сайт
Пошук
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz