Четвер, 25.04.2024, 10:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Яблуницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Головна » 2015 » Вересень » 30

В Україні стартувала акція збору пластикових кришок та пляшок для допомоги бійцям АТО, організована благодійним фондом «ОВЕС». Пластикові пляшки та кришки, вироблені з різних видів пластику, дробляться в гранули і використовуються як сировина для протезів. Для виготовлення одного протезу необхідно зібрати близько 80 тисяч кришок. Частину цієї сировини планують продавати, а за виручені кошти сплачувати роботу з виготовлення протезів. Контейнери для збору окремо пляшок і кришок будуть розміщені у торгівельних мережах та громадських місцях.

Ця акція має велике значення не тільки для бійців АТО, які потребують протезів, але й сприятиме покращенню екологічної ситуації в країні. У спекотні літні дні кожен з нас часто купує пляшки з водою, а потім викидає у смітник порожні пляшки. Але зараз варто задуматися над тим, що збір пляшок і кришок робить внесок у допомогу воїнам АТО: чим більше вдасться зібрати кришок і пляшок – тим більше воїнів АТО зможуть повернутися до нормального життя!

З інформ ... Читати далі »

Переглядів: 608 | Додав: school_yablounic | Дата: 30.09.2015 | Коментарі (0)

30 вересня церква вшановує пам’ять святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, які постраждали за християнську віру. У 137 році за наказом імператора Адріана Вірі, Надії та Любові відтяли голови, а їх матір Софію прирекли на душевні муки.

Народилися святі мучениці в Італії. Їх мати Софія була вірною християнкою і в такому ж дусі виховувала своїх дочок. Не випадково Софія назвала їх іменами найбільших християнських чеснот. Адже мріяла, щоб вони примножували віру, надію та любов у світі.

Святій Софії вдалося виховати дітей у християнському дусі і тому їх родина не приховувала своєї віри в Ісуса Христа. Про це дізнався намісник імператора Антіох, який передав цю звістку Адріану і звелів привести їх до Риму. Прекрасно усвідомлюючи те, чому їх ведуть до імператора, святі мучениці ревно молилися і благали Господа, щоб Він допоміг їм пережити майбутні муки.

Віра, Надія, Любов та їх матір Софія стали перед імператором… Спокійно та безбоязно вони очікували присуду Адріана. Люди дивувалися їх витримці та сміливості, вони ж ні на мить не збиралися зректися своїх переконань та сповідувати віру в Христа.

Здивований сміливістю юних християн, імператор підіслав до них одну язичницю, якій наказав переконати їх відректися від віри. Однак їй не вдалося цього зробити, ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: school_yablounic | Дата: 30.09.2015 | Коментарі (0)

Час
Наш Канал
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар України
Вхід на сайт
Пошук
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz