Четвер, 25.04.2024, 23:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Яблуницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 157
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Головна » 2015 » Січень » 3 » Святкувати Різдво на Прикарпаття прибуло півтисячі дітей зі Сходу
21:41
Святкувати Різдво на Прикарпаття прибуло півтисячі дітей зі Сходу


Сьогодні спецпотягом до Івано-Франківська прибуло півтисячі дітей з Донецької та Луганської областей.

Впродовж тижня в рамках благодійної акції «Різдво в Карпатах» дітки різного віку із Донецької, Луганської, Харківської, Миколаївської, Херсонської областей відвідають Івано-Франківщину. На Прикарпатті, разом із сім’ями місцевих мешканців, вони святкуватимуть Різдво, відпочиватимуть, ознайомляться з притаманними нашому регіону національними традиціями та візьмуть участь в низці культурно-мистецьких заходів.

Зустрічали гостей керівництво області та гірських районів Прикарпаття, куди діти відразу ж відправилися автобусами під наглядом супроводжуючих та медиків.

"Ми запропонували діткам разом зустріти Різдво, щоби розповісти про наші традиції, засвідчити їм нашу щирість і любов. Ми підготували різноманітні культурно-мистецькі заходи, плануємо також великий концерт в Івано-Франківську. Переконаний, чим більше ми будемо спілкуватися, тим сильнішою буде наша держава. Україна є єдиною, й проведенням цієї акції ми вкотре засвідчуємо громадянську єдність українського суспільства", - розповідає голова Івано-Франківсьокї ОДА Олег Гончарук.

Організовуючи перебування дітей в області, як зауважив Олег Гончарук, надавали перевагу населеним пунктам із гуцульським колоритом: у Верховинському, Косівському, Коломийському, Снятинському, Долинському, Городенківському, Богородчанському районах. Не забули також про міста Яремче, Коломию, Болехів.

Самі ж юні гості надзвичайно задоволені такою можливістю побувати на Прикарпатті. Для багатьох із них - це перша подорож на Західну Україну.

Відтак, кажуть, що хочуть не тільки змінити хоч на трохи обстановку, але й побачити як тут святкують Різдво, познайомитися із місцевими однолітками, знайти нових друзів.

"Ми не боялися їхати сюди. Нам дуже цікаво, як тут. Ми хочемо відпочити від звуку постійних пострілів. Ми вперше на Прикарпатті і хочемо побачити, які тут у вас звичаї, як святкують Різдво. Нам дуже цікаво", - розповідають дівчата з Красноармійська.
Переглядів: 347 | Додав: school_yablounic | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Час
Наш Канал
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Календар України
Вхід на сайт
Пошук
Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітні сайти

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz